Home Wist u dat

 

Wist u dat HUGO jarenlang kooklessen heeft gegeven aan de Volksuniversiteit van Nunspeet ? En dat vanaf 2015 wegens drukte niet meer doet.

 

Wist u dat het logo van HUGO KOOKT in Parijs is geknipt ? (Montmartre)

Wist u dat HUGO KOOKT in de zomer van 2011 heeft gekookt voor gasten van de B&B waar hij logeerde. En wist u dat dat een hartstikke leuke B&B is. Vista sull' Oliveto onder in Umbrië. ( http://www.vistasulloliveto.it/ ) We zijn erin 2012 weer geweest; in 2013 ook en in 2014 ; prachtige omgeving; meer dan prima gastheer en -vrouw; heerlijk eten.

Wist u dat HUGO KOOKT zout in 'normale' hoeveelheden gebruikt en dat er daarom klanten zijn die dan afhaken ? Wist u dat u over het algemeen per dag teveel zout consumeert en dat teveel zout gewoon niet goed voor u is. Klik eens door naar http://www.hartstichting.nl/gezond_leven/voeding/zout/

Wist u dat HUGO KOOKT uw groenten in veel gevallen stoomt in plaats van kookt ?

Wist u dat HUGO KOOKT de groenten in sommige gevallen verder dan beetgaar moet bereiden? en dat ie dat in het begin niet wist en soms nog weleens vergeet ?

Wist u dat HUGO KOOKT Indonesische rijsttafels verzorgt en dat die niet te versmaden zijn en dat die in overleg worden samengesteld ?

Wist u dat HUGO KOOKT ondanks alle prijsverhogingen in z'n omgeving, de prijzen van zijn maaltijden in 2016 NIET VERHOOGT !!!! en dat de kwaliteit gelijk (hoog) blijft.

Wist u dat HUGO KOOKT GEEN lokkersprijzen hanteert