Home Maaltijdservice Senioren

Veel senioren willen zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Vaak is dit met hulp en aanpassingen in huis mogelijk.

HUGO KOOKT ondersteunt senioren hierbij graag door elke dag een verse -, warme -, en gezonde maaltijd aan huis te bezorgen. Vaak is het koken van dagelijkse maaltijden een ondergeschoven kindje. Veelal worden ingevroren - of gekoelde maaltijden gebruikt, die of tekort - of te lang worden verhit.

HUGO KOOKT kan u daarbij helpen. HUGO KOOKT bereidt elke werkdag verse maaltijden en bezorgt deze aan huis, bij voorkeur bij senioren. Deze maaltijden worden 2 maal per dag geleverd, namelijk tussen 12.00 U en 13.15 U (Ermelo en Harderwijk) en vanaf 16.00 U. tot 17.00 U in Putten (koud) en tot  +/- 18.30 U in Ermelo en Harderwijk.  Er wordt bezorgd op vaste routes. Als u zich aanmeldt als klant dan wordt eerst gekeken of uw adres in een route past.

De voordelen voor u zijn onder andere het gemak dat u niet zelf hoeft te koken en dat u een heerlijk alternatief hebt voor bijvoorbeeld ingevroren maaltijden. Onze maaltijden worden warm en op een bord (als u dat wilt) bezorgd.

Kent u iemand die iets anders wil dan wat nu wordt voorgeschoteld ? wijs hem of haar dan eens op HUGO KOOKT.

Probeert u het eens. De kosten bedragen slechts € 7,25 per verse maaltijd. Bezorging voor Ermelo is inclusief (€ 1,25 voor H'wijk en Putten).

HUGO KOOKT heeft de maaltijden per dag voor 1 week op de pagina Maaltijd aan huis service genoteerd; zeer gevarieerd, er zit zeker ook iets voor u bij.

Onze maaltijden worden zeer door de ouderen gewaardeerd !!!