Home Soepen en quiches

Deze pagina bevat de soepen en quiches (hartige taarten) die momenteel door HUGO KOOKT worden geleverd. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en zijn zeer smakelijk.

Gebruik soep voor de lunch of als voorgerecht.

De maaltijdsoepen zijn niet alleen zeer smakelijk maar geven u ook het gevoel van voldoening na een goede maaltijd. Maaltijdsoepen worden aangeboden per 1250 cl.

Een quiche is een hartige taart die zowel warm - als koud kan worden gegeten. Quiches van HUGO KOOKT worden in de maat 28 cm rond bereid. Ze worden aangeboden in halven en in helen.

Het assortiment van de gerechten op deze pagina wordt regelmatig uitgebreid en aangepast.

Soepen

als voor- of lunchgerecht bieden wij aan voor € 2,40 voor 300 ml. Momenteel kunt u een keuze maken uit onderstaande soorten. Het assortiment wordt regelmatig aangepast en uitgebreid. Alle zijn van zeer hoge kwaliteit en huisgemaakt.

 

Tomatensoep (300 ml heerlijkheid)

Champignonsoep (zacht en rijkelijk gevuld)

Mosterdsoep (zachte romige soep met spekjes)

Groentesoep (met ballen)

Preisoep (heerlijke soep van prei met ham)

Tomaten-groentesoep (combinatie tomaten en groente)

 

Maaltijdsoepen

kunnen dienen als vervanging van warme maaltijden. Ze zijn zeer rijkelijk gevuld en hartstikke lekker. Worden u aangeboden per 1250 ml. Ze zijn per soort geprijsd en we hebben graag dat deze een dag voor gebruik worden besteld. Momenteel kunt u een keuze maken uit de onderstaande soorten.

 

Provencaalse tomatensoep (Tante Roelysoep, rijkelijk gevulde             tomatensoep met onder andere ham, prei en salami) 14,65

Gekruide linzensoep (winterse soep met een bijzonder subtiel mengsel van specerijen) 13,50

Curry-zalmsoep (romig en niet te scherp) 14,85

Rundvlees-kruidensoep (Iraanse soep met yoghurt, naanbrood) 14,65


 


Quiches

(Hartige taarten) worden door ons in grote (28 cm doorsnee +/- 10 personen) vormen gebakken. Het zijn open hartige taarten met een bodem van zanddeeg of korst (bladerdeeg). De vulling is zeer divers maar de basis bestaat veelal uit eieren en room. Onze quiches zijn heerlijk van smaak. Doe uzelf (en ons) een plezier, probeer en proef.

Prijzen :

 

Lorraine (room, spek en kaas)                                              € 12,00

Alsacienne (Lorraine met ui)                                                 € 12,00

Hartige taart prei en courgette € 13,50

Zalm € 14,75

Quiche met kip € 13,50

Quiche met champignons € 13,50